©
Foto Eva Broekema

Vacancy twee Algemene Leden voor Raad van Toezicht

Zou jij als toezichthouder een bijdrage willen leveren aan een baanbrekend modeplatform? Werk je in de mode-industrie en wil jij je expertise en netwerk inzetten om mode pioniers met elkaar te verbinden? Of ben jij een jurist in Arnhem e.o. die graag een toezichthoudende rol wil vervullen? DUX is voor haar opdrachtgever, State of Fashion op zoek naar twee enthousiaste individuen om als Algemeen Lid toe te treden tot de Raad van Toezicht.

State of Fashion is een internationaal modeplatform dat voorlopers in modeontwerp, onderzoek en ondernemen samenbrengt en hun visies en innovaties met de wereld deelt. Door een biënnale, tentoonstellingen, discussieprogramma's en onderzoek brengen zij baanbrekende ideeën van binnen- en buitenland bij elkaar, en focussen ze op maatschappelijke kwesties zoals inclusiviteit, duurzaamheid en de invloed van globalisering en klimaatverandering.

We zoeken twee Algemene Leden met specifieke aandachtsgebieden:
- Een Algemeen Lid met aandachtsgebied juridisch (netwerk in regio Arnhem)
Brengt juridische expertise in contractmanagement, regelgeving en fiscaliteit. Je regionale netwerk komt van pas voor hun activiteiten.

- Een Algemeen Lid met aandachtsgebied fashion (internationaal netwerk)
Ben je vertrouwd met mode, ontwerp, innovatie en onderwijs? Jouw internationale netwerk in de modewereld is waardevol voor State of Fashion.

We spreken graag potentiële leden met een HBO/academisch niveau, ervaring in bestuur en toezicht, en begrip van governance codes en diversiteitsprincipes. Daarnaast dien je sterke communicatieve vaardigheden te hebben ben je maatschappelijk betrokken en heb je een passie voor mode.

Interesse:
> Kijk hier voor meer informatie en om te solliciteren op de functie van Algemeen Lid Raad van Toezicht / Fashion

> Kijk hier voor de functie van Algemeen Lid Raad van Toezicht/ Juridisch (en netwerk in regio Arnhem)

Neem voor vragen contact op met DUX via info@dux.nl of bel 070-762 26 22.

None

Vacancy twee Algemene Leden voor Raad van Toezicht